Tvangsauktion

Hvis din bolig går på tvangsauktion, er der meget at holde styr på. Det praktiske omkring selve tvangsauktionen står Fogedretten for - og her vil du løbende blive indkaldt. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du koncentrerer dig om din fremtidige boligsituation og økonomi.

Er det afgjort, at din bolig skal sælges på tvangsauktion, skal du finde et nyt sted at bo. Du vil have mulighed for at bo til leje både alment og privat. Typisk er det billigst at bo i en almen lejebolig.

Find lejebolig i Randers

Almene lejeboliger

RandersBolig, Marsvej 1, 8960 Randers SØ, tlf. 7026 0076.
Se mere og søg bolig på www.randersbolig.dk
Boligselskabet Lejerbo, Husarvej 21, 8930 Randers NØ, tlf. 70121310.Se mere og søg bolig på www.lejerbo.dk.

Private lejeboliger

Du finder ledige private lejeboliger på forskellige boligportaler på nettet. Ledige lejligheder bliver desuden annonceret i Randers Amtsavis onsdage og lørdage.

Din økonomi

Når du flytter, kan der være muligheder for at få økonomisk støtte - især hvis du flytter ind i en lejebolig.

Gratis råd og vejledning om din økonomi

Du kan få gratis og uafhængig økonomisk rådgivning flere steder. Vi anbefaler at du søger efter ”økonomisk rådgivning Randers” på Google.

Ønsker du yderligere råd og vejledning er du også velkommen til at kontakte Betalingskontoret enten pr. mail: betina.dichmann@randers.dk  eller tlf.: 89151177.

Ansøg om økonomisk støtte

Økonomisk hjælp til flytning og depositum

Du kan søge om personlig tillæg i Borgerservice, hvis du er pensionist og ellers kan du søge om enkeltydelse på Ydelseskontoret. 

Boligstøtte og lån til indskud

Hvis du flytter til en lejebolig, kan du søge boligstøtte hos Udbetaling Danmark via borger.dk. Flytter du til en almen lejebolig, har du desuden mulighed for at søge om boligindskudslån gennem kommunen. Til private lejemål kan du søge om boligindskudslån og lån til depositum i Borgerservice, hvis du er pensionist og ellers på Ydelseskontoret.